Over René

hazes imitator René van Beeten

Geboren in 1971 te Amsterdam en nog steeds woonachtig in het centrum van onze hoofdstad. Als 7 jarig jongetje vielen zijn zangkunsten al op bij zijn schooljuf. Het duurde echter tot zijn 28ste voordat hij ook daadwerkelijk het podium op durfde om te zingen als Hazes imitator. Wat er toen gebeurde was ongelooflijk. Op vele grote plekken heeft René al zijn kunsten mogen vertonen. Denk aan het Concertgebouw niet één maar twee keer.  De toenmalige Heineken Music Hall, het huidige AFAS Live, Dutch Valley met Live band. Noem het maar op.

Ook op het witte doek weet hij zich te manifesteren als acteur. Plan C, De Marathon, Schone Handen. Diverse radio, tv en andere media hebben hem al over hem bericht. Volgens het Parool is hij nog Amsterdamser dan het asfalt van de Nieuwezijds Voorburgwal. (geboorteplek). Zelfs achter de schermen is hij actief als dialectcoach en dialoog adviseur voor acteurs.  Daarnaast speelde hij de hoofdrol in de commercial van de Lotto als Arie en als René de meesterkrokettenbakker van van Dobben. Als acteur in sketches van een candid camera programma en bij Henry van Loon in zijn Random shit.

Kortom René is een veelzijdig type. Maar het liefst zingt hij nummers van André Hazes ! En dat is al een beleving op zich. René zingt 100 procent Live, met zijn eigen stem die griezelig dicht bij André Hazes sr. komt. Als geen ander weet hij een perfect sfeertje neer te zetten met meezingers die iedereen kent. Hazes imitator René kan eigenlijk niet ontbreken op uw feest.

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt labore dolore.